Indiferent cat de complexa și ambitioasa este interactiunea cu consumatorii sau obiectivele de loialitate, ne străduim sa va ajutam sa atingeti aceste obiective.

Ideea și Conceptul campaniei

Pentru a te ajuta sa ti atingi obiectivele de business, lucram alaturi de tine inca din faza de design/generare a ideii, pentru a crea mecanismul campaniei planificate. De asemenea, facem recomandări pentru canalele de comunicare in vederea generarii de trafic catre campanie.

Platforma de participare a Consumatorilor

După crearea conceptului, vom configura canalele de media în care va fi promovata campania precum și punctele de contact pe care le pot accesa consumatorii. In funcție de nevoile companiei tale, facem definițiile necesare în aplicația mobilă, Bot-ul Facebook Messenger sau pregătim un microsite armonios cu brandul tau

Premii e vouchere

Te ajutam sa alegi cea mai potrivită recompensă pentru conceptul brandului si campaniei tale din optiunile de recompensare, potrivite pentru diferite tinte de consumatori, asigurandu-ne ca toate premiile sunt livrate digital consumatorilor care au indeplinit criteriile campaniei.

Hosting Mentenanta

Asigurăm hostimgul precum și buna derulare a campaniei. In cadrul managementului campaniei globale, monitorizam continuu activitațile și intervenim atunci cand este necesar.

Centrul Relatii Clienti

Datorită echipei noastre de operatuni, gestionăm toate tipurile de intreabari si solicitari din partea consumatorilor cu o abordare profesională. Daca este necesar, comunicam cu brandul și nu lasam nici o cerere Venita de la consumator fara răspuns.

Raportare & Analiza & Profilare

Raportăm datele colectate în timpul procesului dvs. de campanie în cel mai clar mod și, dacă campania și datele sunt adecvate, analizăm coșul de cumpărături al consumatorului.

De ce sa folosesc tehnologiile Justsnap?

Rezultate eficiente ale campaniei

Ajutam compania ta sa seteze obiectivele de business si sa creeze acel programu care include cea mai precisă dinamică a campaniei pentru a atinge aceste obiective. Te asiguram de o creștere rapida a vanzarilor brandului tau cu implementarea corecta a campaniei, oferind în acelasi timp o interacțiune cu consumatorii tai compatibila cu strategia brandului.

Tehnologie Creativa

Ceea ce ne diferentiaza este tehnologia noastră. Compania Justsnap se distinge prin platformele sale rapide și sigure, care accepta toate tipurile de dinamica a campaniei și permite consumatorilor sa participe prin diferite canale interactive. In lumea digitala de astazi, ne propunem sa masuram si imbunatatim continuu fiecare campanie pentru un management rapid si eficient, imbunatatind astfel calitatea serviciilor noastre.

Serviciu de Calitate

Clientii nostri fericiti sunt instrumentul nostru de marketing cel mai important. Din acest motiv,cu experienta pe care am castigat-o din campaniile anterioare, sustinem in proiectele noastre zone care sunt deschise dezvoltarii cu idei creative. In plus, multumita echipei noastre de operațiuni, gestionam toate tipurile de întrebari și solicitari venite de la consumatori cu o abordare profesionala și nu lasam fara nici un răspuns vreo cerere a consumatorului.