Simplificam managementul gestionarii campaniilor pentru cumparaturile offline

In 2015, managerul de marketing al unei companii internationale și-a impartasit gandurile cu noi și a spus: ”Eu admir promotiile in comerțul online. Companiile dau click pe cateva butoane și se configureaza imediat campania de promovare. Consumatorii dau click pe cateva butoane pentru a participa și sunt imediat recompensati. As vrea sa beneficiem de acest tip de tehnologie in promotiile clasice ale comerciantilor.“ Ei bine, am dezvoltat tehnologia și am numit-o Justsnap.

Contact

Just Snap este o platforma de administrare a campaniilor și promotiilor care opereaza in ecosistemul global de marketing / vanzare cu amanuntul. Oferim solutii agile pentru branduri pentru a desfașura campanii directe pentru consumatori, castiguri instantanee sau cashback, indiferent de sistemele de canale de vanzari precum si intr-un mod seamlessly unitar.

Tehnologia noastra inovatoare bazata pe Machine Learning, acționează ca un Hub Digital pentru validarea campaniilor bazate pe cumparaturi, capturand in mod digital datele unice ale cosului de cumparaturi pentru o analiza aprofundata a comporamentului consumatorului.

1000 +

Campanii

1 M +

Bonuri de cumparaturi procesate

300 km +

Lungimea combinata a tuturor partilor digitalizate din bonul de cumparaturi

Just Snap se angajeaza sa creeze și sa susțina un loc de munca responsabil pentru mediu, acordand prioritate lucrului fara hartie in birourile sale. Datorita naturii afacerii, compania Just Snap contribuie in permanenta la protejarea naturii prin digitizarea bonurilor și prin crearea de optiuni de recompense digitale in locul alternativelor fizice.

O parte dintre Companiile Client care se bazeaza pe solutiile Just Snap

Cu sediul in Germania, cu birouri si operatiuni in intreaga Europa, Just Snap a activat sute de campanii pentru cele mai mari companii și agentii din lume. In 2017, Justsnap a fost, de asemenea, selectat printre primele 10 companii de tehnologie din industria retailing de catre Techstars , unul dintre cele mai prestigioase programe mondiale ale acceleratoarelor de businessuri.